Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας :To evi-lingerie.gr δέχεται ηλεκτρονικά πληρωμές με πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard . Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας γίνεται μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών  της τράπεζας Πειραιώς που υποστηρίζει τις υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας ProxyPay 3D Secure Payment της τράπεζας Πειραιώς. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλής διακομιστής) στην υπηρεσία ProxyPay 3D Secure Payment της Τράπεζας Πειραιώς. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία ProxyPay Secure Payment της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το www.evi-lingerie.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς. Το www.evi-lingerie.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας: O πελάτης πρέπει να επιλέξει  “Κατάθεση  σε Τράπεζα” ως τρόπο πληρωμής και στην συνέχεια να προχωρήσει στην κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον λογαριασμό της εταιρείας στην τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος:ΣΦΕΤΣΟΥ Χ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Αριθμός Λογαριασμού Πειρεώς  5222094177694   IBAN:GR3201722220005222094177694

Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής  21800564482     ΙΒΑΝ  GR0201102180000021800564482

αναλαμβάνοντας τα σχετικά έξοδα και καταχωρώντας απαραιτήτως τα στοιχεία του στην αιτιολογία για τον δικαιούχο. Στη συνέχεια παρακαλείτε να στείλει στο evi-lingerie.gr  το καταθετήριο μέσω fax  2310 517741 ή μέσω e-mail στο info@evi-lingerie.gr

Η παραγγελία θα αποσταλεί από τo evi-lingerie.gr  μετά την λήψη του εμβάσματος.

Πληρωμή κατά την παράδοση (Αντικαταβολή): To evi-lingerie.gr δέχεται μέσω web παραγγελίες που θα παραδοθούν με αντικαταβολή μόνο εντός Ελλάδας.   Στις αντικαταβολές εφαρμόζεται  χρέωση τριών ευρώ (3€) ανά παράδοση.

Πληρωμή στο φυσικό κατάστημα – Ερμού 15, 546 24, Θεσσαλονίκη