Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την αντικατάσταση τους. Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εσώρουχων τύπου σλιπ ή μπόξερ, σέξυ εσώρουχα και σέξυ κορμάκια, καλσόν και καλτσάκια τύπου καλσόν .

Α. Περιπτώσεις με υπαιτιότητα του evi-lingerie.gr:
α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του evi-lingerie.gr  απεστάλησαν στον πελάτη προϊόντα που δεν έχει παραγγείλει.
β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.
Σε αυτές τις περιπτώσεις το  evi-lingerie.gr αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα παραλαβής του προϊόντος από εσάς και αντικατάστασής του.

Β. Περιπτώσεις χωρίς υπαιτιότητα του evi-lingerie.gr:
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες το είδος που παρέλαβε ο πελάτης δεν τον ικανοποιεί από πλευράς μεγέθους η για οποιονδήποτε λόγο δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του μπορεί να το επιστρέψει με δικά του έξοδα. Στις περιπτώσεις αυτές το evi-lingerie.gr αναλαμβάνει να καλύψει δωρεάν τα έξοδα αποστολής του προϊόντος αντικατάστασης για μια φορά.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής (παράδοσης στο ταχυδρομείο ή στον courier) για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το evi-lingerie.gr..

Εάν τα είδη δεν επιστραφούν εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών (σφραγίδα ταχυδρομείου ή φορτωτική παραλαβής ) τότε το evi-lingerie.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.