Συχνές Ερωτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι εταιρείες εσωρούχων  χρησιμοποιούν τα ίδια νούμερα όμως κάθε σχέδιο όπως και κάθε διαφορετική ποιότητα υφάσματος διαφοροποιεί την εφαρμογή  άρα και το νούμερο. Η λύση στο θέμα του νούμερου είναι ο έμπειρος και ειδικός πωλητής. Μια φορά είναι αρκετή να σας δούμε και το πρόβλημα σας για το νούμερο θα έχει λυθεί. Αν θέλετε να παραγγείλετε στο e-shop μπορείτε να μετρήσετε την περίμετρο του στήθους και μετά του θώρακα να μας το στείλετε και θα σας το βρούμε εμείς.

Υπάρχουν σουτιέν που μικραίνουν το στήθος σχεδόν σε όλες τις εταιρείες τα λεγόμενα minimizer και πραγματικά κάνουν μεγάλη  διαφορά στο νούμερο.Εμείς στο κατάστημα μας έχουμε και σουτιέν από εταιρείες που εξειδικεύονται ακριβώς σε αυτό: Μικραίνουν το στήθος 2 η και 3 νούμερα και σας προσκαλούμε να τα δοκιμάσετε.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ότι νούμερο και αν ζητήσετε. Από 65 νούμερο στην πλάτη έως 120 και σε cups από  ΑΑ-Α-Β-C-D-E-F-G-H-J-I-K.

Έχουμε strapless σουτιέν μέχρι 95 G που σημαίνει ότι μπορεί να το φορέσει και γυναικά με πολύ μεγαλύτερο στήθος από αυτό το νούμερο. Επίσης υπάρχουν και μπουστοζαρτιερες σε αυτό το νούμερο για τις νύφες.

Τα τελευταία χρόνια όλο και αυξάνεται η τάση για μεγάλο στήθος .Όλες οι εταιρείες λοιπόν βγάζουν σουτιέν που να δείχνουν το στήθος  1 η και 2  νούμερα μεγαλύτερο Το ίδιο ισχύει και στα μαγιό με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια.

Φυσικά. Στο κατάστημα μας θα βρείτε ειδικά μαγιό για κάθε σώμα σε πολλά σχέδια που οπωσδήποτε κάποιο θα είναι του γούστου σας .Επίσης μπορούμε να προσαρμόσουμε στο σώμα σας και οποίο μαγιό σας αρέσει αφού στο κατάστημα μας υπάρχει πάντα μοδίστρα που διορθώνει ότι χρειάζεται εντελώς δωρεάν.

Το αργότερο σε 10 εργάσιμες ανάλογα την διαθεσιμότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: Ερμού 15, 546 24, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλέφωνο2310 265 784
Email: info@evi-lingerie.gr
Ωράριο: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 09:30 – 15:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 09:30  – 20:30

Φόρμα Επικοινωνίας