Το ηλεκτρονικό κατάστημα evi-lingerie.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με τα elta-courier ,speedex και μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται . Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών και γενικών απεργιών.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το evi-lingerie.gr θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω email ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η παράδοσή του.Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος, ενώ η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά.

Χρόνος παράδοσης: Η παράδοση γίνεται το συνήθως εντός δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Στην περίπτωση που ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι μεγαλύτερος το evi-lingerie.gr θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για οδηγίες.

Έξοδα αποστολής Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα είναι δωρεάν  για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με εξήντα ευρώ (60€) και τέσσερα (4€) για παραγγελίες μικρότερης αξίας.

Κύπρος

Το κόστος της αποστολής στην Κύπρο είναι το ακόλουθο

έως 3 κιλά 9 €

για κάθε επιπλέον κιλό επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι αποστολές δεν γίνονται με αντικαταβολή αλλά με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή σε τραπεζικό λογαριασμό.